2010. június 4., péntek

Lili

Babus cicája. Lili nevét akkor kapta, amikor hozzánk került pár hetes kismacskaként, a lányom hozta haza születésnapi ajándékként (!), 1 hét múlva beadtam a derekam és nálunk maradt. Pár hét elteltével derült ki, h Lili valójában Lali (mára eunuch). Szürke cirmos, zöldszemű, bolyhos-szőrös, kedves, ragaszkodó és kényes cica, a gyerekek kedvence. Bár 4 éves, még mindig nagyon szeret játszani plüss macijával, egerével -- de leginkább kisgazdájával... A cicán kívül Bubu, az ékszerteknőc is velünk lakik, lassan 10 éve. Amikor Lili kisebb volt, beugrott hozzá az akváriumba barátkozni, ült középen Buba nagy napozókövén és onnan próbálta a sarokba menekülő teknőst elérni. Az akváriumot ezért igyekszünk úgy elhelyezni, hogy a cica nehezen érhessen fel hozzá, mert a mozgásban lévő dolgok (élő és élettelen) máig beindítják...

4 megjegyzés:

Manka írta...

Teknőcöm nekem is volt, nagyon édesek. Cica sosem, pedig őket legalább simogatni is lehet... Lili nagyon békésnek tűnik.

Noé írta...

Nekünk is volt cicánk, de amikor ideköltöztünk, új gazdit kerestünk neki. Azóta is fáj szívünk, de örülünk is, mert jobb ott neki.:)Egy szóval megint csak irigykedünk.

euthymia írta...

volt 3 cicám is, 2 csak nagyon rövid ideig, 1 hosszabban, csak Luca meg megőrült és harapni kezdett és levittük vidékre, jót tett neki a friss alföldi levegő :) aztán sajnos megmérgeződött valami egérkével :(

nagyon szeretnék újra cicát, aranyos és jófej a ti macsekotok is :)

Vivien írta...

nagyon kedves kép, ahogy szeretik egymást! az én cicám már odafent csajozik a cica menyországban, de nagyon hiányzik :-)